Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Реконструкцію мосту через Північно-Кримський канал планують завершити восени (відео)

На Херсонщині проходить реконструкція та капітальний ремонт мостів .

В рамках великого будівництва Президента України у 2021 році зведеться шляхопровід у Херсоні, капітально відремонтують мости за напрямками: Чаплинка – Новотроїцьке – Рикове, Мала Лепетиха – Верхній Рогачик, на автодорозі Давидів Брід – Калинівське, Станіслав – Білозерка, на межі з Миколаївською областю, а також один, який з`єднує Нову Каховку та Таврійськ , – реконструють. Мости на Херсонщині вже тривалий час не мали такого масштабного оновлення, перебуваючи в занедбаному стані.

У березні цього року стартувала реконструкція мосту через Північно-Кримський канал, на дорозі Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ.

Міст забезпечує рух мережею державних доріг українського півдня, з’єднує правобережну і лівобережну Україну та тимчасово окупований Крим. Він був зведений багато років тому, з того часу капітального ремонту не відбувалося. Після створення відповідних умов для жителів Нової Каховки та Таврійська, аби вони могли безпечно пересуватись облаштованим пішохідним переходом, роботи почалися вестися активно.

На сьогодні 5 прогонів переправи – а це близько 111 метрів зібрано та змонтувано
Виконує роботи підрядна організація: ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ».

Чимало робіт виконується вже під мостом, тому здається на перший погляд, що активність знизилась. Але це так. Незважаючи на спеку, будівельники темпу не втрачають. До реконструкції мосту залучаються і місцеві жителі. Будівельники працюють вахтовим методом, роботи розпочинаються рано-вранці і тривають до пізнього вечора, завдяки цьому реконструкція мосту через Північно-Кримський канал здійснюється з випередженням графіку, спочатку будівельники обіцяли його завершити до кінця року, тепер називають інші терміни.

Міст зводиться згідно нормативів, тож витримає і сучасне навантаження. По завершенню буде на мосту і зручний та безпечний тротуар для пішоходів та велосипедистів. А поки пішоходи уважно споглядають за роботою будівельників на мосту, що з`єднує Нову Каховку та Таврійськ, очікуючи на його відкриття.

Детальніше у відео телестудії «Український Південь». Журналіст Лідія Григор`єва.

Джерело – Херсонська обласна державна адміністрація.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН