Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селищі Правдине місцеві жителі обурені розподілом землі (відео)

На сесії Білозерської селищної ради обуреними жителями було піднято питання щодо розподілу землі. Люди не можуть зрозуміти, чому їх земля за документами належить стороннім людям. За їх словами, менше ніж за рік територія навкруги селища була виставлена на аукціон та розпродана власникам, які навіть не є мешканцями району.

В приватну власність невідомим чином також потрапили і місцеві пасовища. Тепер жителям трьох селищ зовсім немає де випасати худобу. З проханням розібратися в ситуації вони звернулися до депутатів Білозерської ОТГ.

Депутати на звернення людей відреагували оперативно та провели виїзну зустріч з жителями селищ Правдине, Таврійське та Нова Зоря. На неї ж, за словами депутатів, були запрошені староста села та колишній голова Правдинської сільради, які за незрозумілими причинами не змогли ні з’явитися, ні надати жодних пояснень.

Також для розгляду питань були запрошені і представники земельної комісії, вони в свою чергу пообіцяли жителям не залишити справу без уваги та рішуче налаштовані з’ясувати правомірність передачі земельних ділянок у приватну власність, адже серед власників є і прізвища місцевих депутатів, які цілком можливо приймали безпосередню участь у «роздеребаненні» землі.

Який результат дадуть такі звернення та чи будуть знайдені та покарані винні у конфлікті далі будуть з’ясовувати правоохоронні органи. Журналісти «Українського півдня» продовжать стежити за ситуацією та результатами розслідувань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН