Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні представників малого і середнього бізнесу запрошують на воркшоп (Відео)

Директорка Департаменту економіки та інвестицій Херсонської міської ради Ірина Ніколаєва проводила опитування щодо ідеї провести зустріч зі службами, які видають дозвільні документи в Херсонській міській громаді.

За результатами мого нещодавнього опитування у сторіз, більшість респондентів підтримали ідею проведення зустрічі зі службами, які видають дозвільні документи в Херсонській міській громаді: 80% опитуваних цікавить ідея таких зустрічей, з яких 77% – представники малого бізнесу, а 23% – середнього бізнесу. Тож Департамент економіки та інвестицій планує провести такий воркшоп вже 6 вересня. Він стане корисним та дієвим продовженням Дня підприємця, що відзначається напередодні! – зазначає Ірина Ніколаєва.

Воркшоп покликаний допомогти херсонським підприємцям визначитися з проблемними питаннями, можливими коопераціями й точками розвитку малого та середнього бізнесу в місті.

Спікери заходу нададуть відповіді та консультації по всім питанням, які наразі турбують підприємців. Це представники органів державної виконавчої влади та Херсонської міської ради.

Учасники воркшопу також зможуть поділитися власними успішними кейсами або баченням форматів співпраці!

Усі бажаючі взяти участь у заході можуть заповнити анкету.

Дата: 6 вересня 2021 р.
Час: 17:30.
Місце: внутрішній дворик Херсонської міської ради (пр-т Ушакова, 37).

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН