Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Дня прапора природні пам’ятки Херсонщини можна відвідати безкоштовно

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України адміністрації об’єктів природно-заповідного фонду Херсонщини підготували подарунки для жителів та гостей місцевих громад.

🔸Національний природний парк «Олешківські піски»🔸

У рамках святкування Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України Національний природний парк «Олешківські піски» оголосив про проведення безоплатної збірної екскурсії!

Безкоштовно прослухати екскурсійну програму екологічною стежкою «Олешківською пустелею» можна 23 серпня 2021 року.

Збір на екскурсію відбудеться біля адмінбудівлі Парку за координатами 46°34’00.5″N 32°57’18.2″E о 8:00, старт екскурсійної програми о 8:30.

У безоплатній екскурсії можуть взяти участь усі охочі, окрім груп рекреантів, які відвідують Парк через туристичних операторів.

Додаткову інформацію можна дізнатися за номерами телефонів: +38 (068) 660-01-86 та +38 (066) 465-81-44.

🔹Чорноморський біосферний заповідник🔹

23 серпня 2021 року з 10-00 до 15-00 в рамках відзначення 30-ї річниці Незалежності України в Еколого-освітньому центрі Чорноморського біосферного заповідника НАН України за адресою м. Гола Пристань, вул. Лермонтова, 1 відбудеться День відкритих дверей. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати музейну експозицію ЕОЦ.

🔸Біосферний заповідник ім. Ф.Е.Фальц-Фейна «Асканія-Нова»🔸

Біосферний заповідник «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН планує заходи до Дня Державного Прапора України та 30-річчя незалежності України разом з громадою Асканії-Нова. В разі сприятливої епідеміологічної ситуації день відкритих дверей для жителів громади Асканія-Нова буде організовано з 10 до 12 години ранку 23 серпня. При цьому зазначимо, що до Дендрологічного парку «Асканія-Нова» загальнодержавного значення, в межах історичної частини, вхід вільний.

Пресслужба ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН