Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні провели конкурс краси “Top model of summer”

“Кожна дитина – унікальна, неповторна, красива! І ми маємо допомогти їй відкрити в собі найкращі сторони, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Тож я підтримую заходи, на яких наші діти можуть себе подати якнайкраще, чути аплодисменти на свою адресу, підвищувати самооцінку і вдосконалюватись!” Саме з цією метою у Херсоні відбувся яскравий дитячий конкурс краси “TOP MODEL OF SUMMER”, організований креативною молодою командою Luck Project.

Подія літа-2019 не залишила байдужим нікого! Маленькі модники і модниці віком від 3 років до 15 демонстрували оригінальне вбрання за різними тематиками. Яке, до того ж, треба було вміло представити. Творчі, талановиті, гарні – херсонські діти вражали! Та як би складно не було, журі визначилось з 4 переможцями конкурсу краси у вікових категоріях.

Найменшою топ-моделлю Херсона стала Уляна Вуйцик. Златослава Аніськова перемогла суперників у категорії “10-12 років”. А Богдан Досенкo та Катерина Демиденко зібрали найвищі бали серед старших учасників.

Усі переможці урочисто отримали привітання та цінні призи особисто від Юрія Рожкова, генерального спонсору літнього конкурсу краси “TOP MODEL OF SUMMER”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН