Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшла обласна спартакіада “Сила духу” серед інвалідів праці

Інвалідність – не вирок, а можливість відкрити в собі нові грані, попри фізичні труднощі, виховати силу волі, відчути важливість і цінність життя. Розвиватись! Любити! Жити!”, – таку думку, підкріплену постійною турботою про людей з інвалідністю, висловив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” під час спортивної зустрічі на VIІ обласній спартакіади” Сила духу”.

102 учасники, а це інваліди праці віком від 20 до 78 років, з різних районів Херсонщини змагались у гирьовому, тенісному, дартсовому і шаховому видах спорту. Світлана Сітнік, представник Фонду соціального страхування України підкреслила важливість підтримки Юрія Рожкова таких заходів:

Для наших учасників спорт – це віддушина. Тут, перемагаючи, вони стають кращими, отримують визнання, загартовують тіло і душу! Проте, останнім часом відчувається брак інвентаря. Ми просимо його у школах чи де-інде. У вересні переможці цієї Обласної спартакіади будуть готуватися до Республіканських змагань. І просто чудово, що Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” вручив нам спортінвентар практично для всіх видів: це ракетки та м’ячики для тенісу, великі м’ячі, дротики та інше. Дуже дякуємо і готуватимемось до наступного етапу наполегливіше та, відтепер, незалежно!

У міжрайонній спартакіаді перемогу здобули одразу 5 команд. І місце розділили Голопристанська та Олешківська, за ними – Берислав. І третє місце посіли Херсон та Білозерка. Призери в урочистій обстановці отримали грамоти і оплески вболівальників та друзів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН