Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відкритий Кубок Херсонської області з контактного карате відбувся у Херсоні

Юрій Рожков: “Карате – це не лише вид спорту, це – життя! Сила, витримка, контроль, філософія. Стільки всього у поєднанні! Тому, я підтримую розвиток карате на Херсонщині та дітей, які його обрали для себе.”

26 жовтня відбувся Відкритий Кубок Херсонської області з контактного карате серед юнаків і дівчат. 12 команд з міст та районів з’їхались до Херсона, щоб зійтись у рукопашному бою. Змагання виявились справді видовищними, адже тут зустрілись найсильніші команди, які ніяк не хотіли поступатись суперникам!

Ігор Баранчук, президент Херсонської обласної Федерації контактного карате розповів: “З організацією змагань нам допоміг відомий меценат Юрій Рожков. Торік – також. Ще й подарував татамі і тринажер для відпрацювання ударів рук та ніг. Гарний банер карате замовив. Взагалі, постійно допомагає. Тож, ми вкотре звернулись за підтримкою Кубку саме до нього. Особливо приємно, що Юрій Рожков, навіть будучи у робочому відрядженні, все чітко організував: представники Громадської платформи “Добро переможе” привітали наших учасників і вручили кожній команді кубки та грамоти, як заохочення до саморозвитку і подяку за популяризацію карате серед молоді. Діти дуже задоволені!”

Увечері жюрі визначилось з офіційними переможцями змагань: трійку лідерів замкнув Херсонський клуб бойових мистецтв і рукопашного бою “Вітязь”, срібло здобула команда Горностаївського клубу “КІТ”. І абсолютними переможцями визначено Херсонську обласну Федерацію контактного карате!
Вітаємо чемпіонів з перемогою, бажаємо нових досягнень і віримо в кожного каратиста та каратистку, чиї головні перемоги ще попереду!

#Добро_переможе
#Херсон_чемпіон

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН