Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 3 тисячі дітей з півдня України взяли участь у фестивалі “Я – Майбутнє Херсонщини”

Наші діти – наше майбутнє!, – аксіома, яку часто стверджує Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Стверджує не лише словами, а й передусім діями: серед численних проектів для дітей він підтримав і Регіональний дитячий фестиваль “Я – Майбутнє Херсонщини!”.

У заході взяли участь 3200 талановитих учасників з Миколаєва, Одеси, Запоріжжя, Херсона і Херсонської області, зокрема, дітки з багатодітних сімей.

Кожна дитина із міста і села повинна мати можливість вийти на сцену, відчути себе індивідуальною, талановитою і неповторною, – зазначив Юрій Рожков, генеральний спонсор фестивалю “Я – Майбутнє Херсонщини!, – підтримував, підтримую і завжди підтримуватиму розвиток українських діточок, бо знаю: саме нинішні діти вже за кілька років стануть основою суспільства і сьогодні від наших дій залежить яким буде наше завтра. Ми модулюємо наше майбутнє. Вірю: воно буде світлим, добрим і креативним як наші діти!“.

Владислав Карімов, організатор фестивалю підкреслив: “Подарунки, які отримали переможці у напрямках вокалу, хореографії і акторській майстерності, а це: музичні центри, селфі-палиці, флешки, оргтехніка – добре стимулюють до саморозвитку. І я дуже вдячний Юрію Рожкову, який допоміг втілити усі наші задумки у життя! Фестивалю “Я – Майбутнє Херсонщини!” 5 років і я переконаний, що він житиме і процвітатиме завдяки таким небайдужим благодійникам!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН