Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Наддніпрянському зроблять фітнес-гурток для малечі

“У селі, селищі чи місті діти мають розвиватися однаково якісно!” – Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Свою позицію меценат регулярно підтримує діями.

Зокрема, долучився до створення фітнес-гуртка для малечі селища Наддніпрянського, подарувавши спортивний інвентар: м’ячі, скакалки, килимки для занять.

Одна з активних мам, які й організовують корисне дозвілля для селищних дітей, Анастасія Вольська розповіла: “У Наддніпрянському є гостра потреба в місцях відпочинку наших дітей! Їм ніде у вільний від занять час розважатися. Лише дитячі майданчики під відкритим небом. Тож ми з мамами вирішили започаткувати цей фітнес-гурток. Працюватиме він цілий рік на базі нашого садочка. І саме зараз, влітку, поки діти на канікулах, ми розпочинаємо розвиваючі заняття. Вже записалося з пів сотні малюків. Дякуючи Юрію Рожкову, маємо інвентар. Добре, що одразу звернулися до нього. Як і гадали, Юрій Рожков не відмовив. Знаємо його по добрих справах Наддніпрянського. Він тут нам встановив лавки, допоміг фінансово ремонтувати покрівлю садочка. В наш час таких безкорисливих людей, які вкладають у суспільний розвиток майбутнього, дуже мало. Ми з батьками щиро вдячні за це!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН