Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Свято дитинства, солодощів і літніх розваг влаштували у Херсоні

Свято дитинства, солодощів і літніх розваг влаштував Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” для дітей селища Склотари. Місцева дітвора зібралась на подвір’ї 23 школи. Вони грались з аніматорами, а музика і веселий сміх котилися далеко за межі селища, тож докупи збиралися цілі сім’ї з навколишніх районів. Усі охочі випробували свої сили у веселих родинних стартах.

Переможців Юрій Рожков нагородив призами. Він зазначив:

Літо має бути активним та корисним! А дітям і їх батькам треба якомога частіше збиратися разом, спілкуватися один з одним, гратись в рухливі ігри на свіжому повітрі, забувши про гаджети і телевізори. Як ми це робимо просто зараз.

Віра Пасько, голова самоорганізації населення кварталу №13 Дніпровського мікрорайону розповіла: “Такого чудового свята одразу для всіх у нас на Склотарі вже давно не було! Відколи тим літом команда Громадської платформи “Добро переможе” влаштовувала масові розваги на подвір’ї школи. Діти щасливі! Ми знаємо про добрі справи Юрія Рожкова, про те, що він допомагає багатьом людям, школам, лікарням. А тепер приїхав до нас особисто з організаторами свята. Вислухав усі проблеми, порадив як їх вирішити, розповів, у чому може попомогти. Тож ми домовились про співпрацю. Дуже добра і порядна людина. Наші жителі дуже задоволені!“.

А приємним сюрпризом для присутніх став святковий концерт відомих херсонських співаків.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН