Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині продовжують облаштовувати класи «Нової української школи»

Із початку минулого навчального року в Україні почали активну запроваджувати реформу «Нова українська школа». Головна мета реформи – відійти від радянських методів викладання, оскільки вони вже застаріли й дітям нецікаво навчатися за ними. Наразі особливу увагу приділяють дітям, які ходять в початкові класи. Для того, щоб навчання здавалося їм цікавим та дало не тільки необхідні знання, а й практичні навички для них розробляють нові методики викладання.

Також реформа передбачає, що навчальні заклади мають бути обладнанні новим технічним обладнанням та різного роду дидактичні матеріали, які допомагають дітям навчатися у формі гри.

Так, на Херсонщині продовжується запровадження реформи «Нова українська школа». Тринадцять закладів освіти в Олешківському районі отримають комплекти дидактичних матеріалів для учнів початкових класів. У комплекти увійдуть: дитячі музичні інструменти, нові підручники, гербарії, лабораторний набір для уроків хімії та обладнання для занять з математики. Загалом на придбання 26 комплектів нового учнівського інвентарю планують витратити 530 тис. грн. Про це повідомляється на сайті державних закупівель «Prozorro».

У тендерній документації зазначено, що нові комплекти дидактичних матеріалів освітні заклади Олешківського району мають отримати до 31 грудня цього року.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН