Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські меценати об’єднуються в допомозі “Новій українській школі”

“Юрій Рожков нас дуже виручив з меблями в школі!, – стверджує директор Херсонського НВК № 33 Тетяна Щетина, – зараз доречним презентом стали одномісні парти зі стільцями для першокласників за програмою Нової української школи. Ми їх розставили, щойно Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом “Мангуст” доставила до навчального закладу!

З проханням умеблювати 1 клас, в якому сьогодні навчається 33 учні, звернулась адміністрація школи.

Юрій Рожков коментує: “Освітні заклади Херсона і передмістя опинилися у незручній ситуації. Вони звертаються до мене за допомогою. Ми з командою не могли залишитись осторонь цієї проблеми. Вважаю, що якщо є хоч найменша можливість отримати допомогу від іноземних друзів, ми маємо цим скористатися! В Україні зараз складні часи, місцевих бюджетів не вистачає на забезпечення реалізації освітньої реформи. Але ж навчальний процес треба вдосконалювати. – Наші діти мають отримувати якісні знання і розвиток вже зараз! Саме тому допомагаю зобезпечити освітній простір якісним імпортним обладнанням.”

Про те, що речі дійсно якісні, підтверджують і в НВК № 33: “Дітям зручно та комфортно. І це – головне! У попередні роки Громадська платформа “Добро переможе” з Міжнародними організаціями подарували нам столи та шафи, повністю обладнавши медичний кабінет. Також ми вдячні за вішаки в роздягальні. А окреме величезне дякую від діток, які займаються у спортивній залі лікувальною фізкультурою. Там Юрій Рожков допоміг замінити вікна на нові, металопластикові, ще й вручив гарні жаюзі! Ми раді допомозі і сподіваємось, що й надалі команда Юрія Рожкова підтримуватиме нас у складні моменти.”, – підкреслила директор Херсонського НВК № 33 Тетяна Щетина.

#Добро_переможе  

#Підтримка_навчальних_закладів_Херсонщини

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН