Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський ФТЛ прощається з 30-им випуском ліцеїстів

У Фізико-технічному ліцеї при Херсонському національному технічному університеті та Дніпровському політехнічному університеті пролунав 30-й Останній дзвоник.

Навчальний загальноосвітній заклад ІІ – ІІІ ступенів створений 1999 року. Впродовж цих десятиліть виховує національну науково-технічну еліту, здійснює профільну та допрофесійну підготовку учнів.

За результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, ФТЛ посів перше місце серед загальноосвітніх закладів Херсонської області і 27-е – серед 17 тисяч шкіл України.

«Шановні випускники! Ви відпрацювали в нашому ліцеї хто 3, хто – 4 роки, і успішно завершуєте навчання. Я впевнений, що ви будете з високо піднятою головою нести добро, повагу, інші чесноти у світ! Бажаю вам реалізації ваших планів і успішного складання тестів», – привітав одиннадцятикласників незмінний керівник Фізико-технічного ліцею Микола Бабенко.

Провідним принципом діяльності ліцею є випереджальний принцип розвитку освіти, який передбачає мобільну переорієнтацію на підготовку людини до життя в швидко змінних умовах інтенсивного розвитку соціальних і економічних процесів, нової якості життя; підготовку випускника, здатного запропонувати свою участь в інноваційних суспільних процесах, оперативно відповісти на запити суспільства і ринку праці.

Для виховательки 11-Д класу Людмили Видриган це – 7-ий випуск класу.

«Сьогодні – урочистий день. Останній дзвоник лунає для вас востаннє. Хочу подякувати всім дітям, ви для мене – мій останній випуск. Я вас запам’ятаю надовго і на зустрічі випускників із задоволенням приходитиму. Хочу побажати вам бути завжди вдячними – батькам, перш за все, своїм вчителям, і навіть якщо досвід буде негативним, все одно треба робити позитивні висновки і не втрачати ніколи почуття гумору», – побажала своїм вихованцям 11-Д класу Людмила Видриган.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН