Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нагородили переможців конкурсу «Ecolife» серед школярів Херсона (відео)

Відбулось нагородження учасників конкурсу «Ecolife», активну участь в якому взяли учні шкіл з Херсонщини.

Захід проходив в Херсонському Аграрно-Економічному університеті, до якого долучилась і Херсонська торгово-промислова палата. У другому фінальному етапі Конкурсу взяло участь більше 80 школярів із 19-ти шкіл міста Херсона.

Переможців визначали у таких номінаціях «Зелена фантазія», на яку було представлено 46 робіт, та «Зелений клас», на яку школярі представили 13 робіт.

Юні екологи створили актуальні для сьогодення проєкти, демонструючи важливість теми екології для півдня України. Від глобального рішення проблем до локального – таке бачення захисту навколишнього середовища у роботах дітей.

Херсонська торгово-промислова палата – одним із пріоритетних напрямків діяльності визначила тему екології, підтримуючи подібні ініціативу і започатковуючи свої проєкти, залучаючи іневесторів, як мсіцевого рівня, так і міжнародного. Так, завдяки ХТПП і міжнародним партнерам було зведено Зелену школу у передмісті Херсона – Антонівці. І приємно, що спеціальний приз від ХТТП на конкурсі «Ecolife» отримав колетив найктивнішої школи – Антонівська ЗОШ №21, що представив найбільшу кількість робіт, а також нагороджено і самого активного учасника цього освітнього закладу, що надав 5 робіт – Черняєв Руслан, якому виповнилось 7 років.

Після цього заходу, спільного фото учасники відвідали екологічне відділення університету, сучасні лабораторії еко моніторингу та креативних екоідей.
Херсонський Аграрно-Економічний університет має потужну матеріально-технічну базу з підготовки спеціалістів- екологів, тих, хто визначає наше майбутнє та бере відповідальність за впровадження екологічних ідей в суспільство. Цього дня учасники заходу одноголосно організаторів конкурсу запевнили, що вони вже в очікуванні «Ecolife-2022»!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН