Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Успішний ІТ-шник з Канади зустрівся з майбутніми випускниками в Херсоні (Відео)

Успішний випускник «ШГТ» зустрівся з учнями 11 класу. Євген Миронюк закінчив херсонський навчальний заклад 2012 року. По закінченні Університету Саймона Фрейзера живе й працює в Канаді. Нещодавно відкрив свій стартап: ІТ-фірма займається аудіюванням «хмарних сервісів» Microsoft.

Спілкування між колишнім і нинішніми випускниками «Школи гуманітарної праці» відбувалось англійською мовою. Євген Миронюк прийшов до «Школи гуманітарної праці» у середині 8-го класу, пригадує вчителька англійської.

«Женя відразу проявив себе наполегливим і підготовленим учнем, нам залишалось тримати рівень і розвивати. У 11 класі він склав іспит і отримав міжнародний сертифікат з англійської мови. Ми завжди раді зустрічатись зі своїми колишніми учнями. Те, що ми в них заложили, потрапило на благодатний ґрунт, і діти стали успішними», – вважає вчителька англійської мови Тетяна Бойко.

Євген Миронюк говорить, що пригадує свою рідну школу завжди тепло, згадує дружній колектив і вчителів. Випускник вже був у школі позаторік, зараз на зустріч прийшли більше старшокласників і ставили більше питань.

«По тому, як старшокласники ставили питання, можу сказати, що вони непогано володіють англійською. Але їм потрібно більше спілкуватись, бо буває таке, що людина добре розуміє і читає, а говорити боїться через те, що може помилитись. Хочу побажати випускникам не лінуватись і ніколи не боятись зробити помилку», – сказав Євген Миронюк.

Такі зустрічі мотивують сьогоднішніх одиннадцятикласників поглиблено вивчати англійську, щоб стати успішною людиною.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН