Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В школах Таврійська почали працювати пришкільні табори

З понеділка, 27 травня, в школах Таврійська почали діяти пришкільні табори. Про це доповіли міському голові Миколі Різаку директори шкіл № 5 і № 7 Віктор Нестерович та Лілія Грішагіна на щотижневій апаратній нараді в Таврійському міськвиконкомі.

За інформацією Віктора Нестеровича, табір при п’ятій школі відвідують 40 учнів на пільгових умовах і 15 – за рахунок міських підприємств або батьківської плати.

Як повідомила Лілія Грішагіна, деякі батьки відмовляються від пришкільних таборів навіть на умовах пільгового перебування. Виясняється, що тепер пришкільні табори прирівнюються до оздоровчої категорії, і діти втрачають можливість пільгових путівок до оздоровчих дитячих закладів або санаторіїв.

Щоб залучити більше дітей і забрати їх влітку з вулиці, школа № 5 знову організовує літню мовну школу. Як і минулого літа тут буде працювати волонтер з Великобританії, з якою діти будуть удосконалювати свою англійську мову. Планується, що мовну школу будуть відвідувати 30 учнів. За словами Віктора Нестеровича, адміністрація п’ятої школи веде перемовини, щоб волонтер залишилась і продовжила працювати тут протягом всього навчального року.

сайт міста Таврійськ

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН