Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську влада і громада скооперувалися для облаштування дитячого майданчика

Прикладом порозуміння та відкритих взаємовідносин населення та міської влади стало вирішення питання благоустрою і відновлення в Таврійську дитячого майданчика в мікрорайоні Східний біля будинку по вул. Гайдара,7.

Це саме той випадок, коли мешканці та керівництво міста є однодумцями, і спільними зусиллями дбають про дітей. Так, в червні активісти багатоповерхівок вул. Гайдара зібрались і вирішили привести в порядок дитячий майданчик. Розвісили оголошення на під’їздах та автобусній зупинці, щоб залучити як можна більше людей. Звернулись до комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ», яке надало їм фарбу, щоб пофарбувати гойдалки.

– Таврійська міська рада вдячна небайдужим мешканцям вул. Гайдара за проявлену ініціативу по наведенню благоустрою на дитячому майданчику, – говорить міський голова Микола Різак, – за їх активну життєву позицію і бажання самим щось робити, щоб Таврійськ був чистим та доглянутим містом. Тому що, тільки коли населення та міська влада разом, місто живе, розвивається і процвітає.

Так сталось і на цей раз. Коли мешканці вул. Гайдара звернулись до Новокаховської міської ради з проханням встановити дітям ігровий комплекс, міська влада Таврійська взяла вирішення цього питання під контроль. Міський голова Микола Іванович Різак звернувся до депутата Верховної Ради України Івана Вінника з проханням виділити кошти на придбання такого комплексу.

Іван Юлійович, який старався допомогти Таврійську при кожному звернені до нього, відгукнувся і на цей раз. Вже 6 червня його благодійний фонд перерахував 160 тис. грн. підприємству – виробнику дитячих комплексів. Народний депутат замовив сучасний ігровий комплекс, який буде цікавий дітям різного віку, з трьома башенками та гірками.

До кінця липня виробник зобов’язався виконати замовлення і доставити його в Таврійськ.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН