Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську відновлюють дитячі майданчики

В мікрорайоні залізничників Таврійська почались роботи з відновлення дитячого майданчика.

Зробити це міський голова Микола Різак мріє давно, але «руки дійшли», коли добудова третьої секції будинку по вул. Вокзальна, 82 вийшла на фінішну пряму. За планом добудови тут передбачається благоустрій прибудинкової території. Зі своє сторони виконком планує висадити дерева, заасфальтувати міжквартальний проїзд в межах вулиць Каховська та Вокзальна, і відновити дитячий майданчик, розташований між будинками по вул. Каховська, 63, Станційним провулком та вул. Вокзальна, 80.

Мешканці цього двору, мабуть, вже й забули, яким цей майданчик був з самого початку. Дійсні його розміри вималювались, коли  працівники ЖЕУ на днях розчистили по периметру зарости кущів та гілля дерев.

Правда, окремі мешканці угледіли в діях комунальників замах на чотири абрикоси, і по всім соціальним мережам почали постити, що ті знищують цілком здорові дерева. На справді, все залишилось на своєму місці. Зате стало чистіше і з’явився простір. Намалювалась перспектива, стало видно, що і де розпланувати.

Наприклад, Микола Іванович запланував по середині зробити велику пісочницю для самих маленьких. Щоб дітям не заважали ні сонце, ні дощ, над нею буде встановлено навіс. По краю пісочниці будуть зроблені лавочки, щоб мами і бабусі мали де сісти, поки граються діти. В одному з кутів майданчика буде встановлено дитячий ігровий комплекс для дітей молодшого віку.

Наразі, комунальники мають прибрати бетонні конструкції та пофарбувати існуючі тут гірки.  

Ще один ігровий комплекс буде встановлено на вул. Гайдара. Там також комунальники готують майданчик, косять траву та прибирають територію.   

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН