Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кращі вчителі й учні Херсонської школи №47 отримали стипендії від «Механічного заводу»

Сьогодні на святі Останнього дзвоника Андрій Путілов, голова правління “Механічного заводу” вручив грошові винагороди учням та їхнім вчителям Херсонської загальноосвітньої школи, які у цьому навчальному році примножили здобутки закладу.

«Навчальний рік був багатим на досягнення. У нас 26 відмінників, 328 учнів володіють шкільними предметами на достатньому рівні. 70% наших дітей брали участь у різних конкурсах та спортивних змаганнях, і дуже часто виборювали перемоги. Особливі заслуги є у наших футболістів», – розповіла директор Херсонської загальноосвітньої школи №47 Тетяна Галкун.

Школа має спортивні класи з футболу. Цього року за підтримки міської та обласної влади зведено нове футбольне поле.

«Знаю, що ваша футбольна команда вийшла у фінал Кубка з футболу. Впевнений, що вона поїде до Лазурного на олімпійську базу «Прибережний» і вчергове станете переможцями. Бо команди з інших міст бояться грати з 47-ою школою. Тож, зробіть так, щоб ви знову здобули перемогу», – побажав Андрій Путілов.

Протягом 10 років колектив «Механічного заводу» (шефи школи) заохочує дітей до досягнення успіхів у навчанні, творчості, спорті та нагороджує їхніх наставників стипендіями.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН