Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускників Бериславського педколеджу запрошують на бюджетне навчання у Херсонському державному університеті

Студенти Бериславського педагогічного коледжу ім. В. Ф. Беньковського відвідали Херсонський державний університет. Під час зустрічі з керівництвом вищої школи вони дізнались про можливості, які відкрило для них створення освітнього холдингу. З початку року, за рішенням Кабінету міністрів, Бериславський педагогічний коледж є відокремленим структурним підрозділом ХДУ.

«Наші студенти побачили, наскільки цікавим і потужним є сьогодні навчання в цьому закладі. Мені імпонує те, що старшокурсники, які хотіли продовжити навчання в університеті заочно, після зустрічі з керівництвом ХДУ, вирішили йти на денну форму. Це відкриває набагато більше перспектив для молодої, обдарованої людини», – сказала директор Бериславського педагогічного коледжу Маргарита Климович.

Внутрішня політика Херсонського державного університету спрямована на підтримку тих дітей, які вирішили присвятити життя вихованню наступного покоління. Дошкільні та загальноосвітні заклади області мають потребу і у вчителях початкових класів, і у вихователях, і у предметниках. Випускники Бериславського педколеджу зможуть підвищити свій кваліфікаційний рівень у вищій школі, навчаючись на «бюджетних» місцях.

«Таких можливостей, які з’явились у наших студентів сьогодні, не було ніколи. Коли, за наказом Кабміну, Бериславський педагогічний коледж став структурним підрозділом ХДУ, ми зрозуміли, що тепер ми – єдина родина, яка в змозі з І курсу навчання рухатись за єдиними планами і навчальними програмами, студенти зможуть відкрити свій потенціал в стінах вищої школи. І в майбутньому Україна отримає сучасного, перспективного фахівця», – підкреслила декан педагогічного факультету ХДУ, професор Любов Петухова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН