Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники з найвищим балом ЗНО зустрілись з керівництвом Херсонської області (відео)

Представники влади запросили на спілкування випускників області , які показали найкращі результати з складання ЗНО.

Випускник Херсонського фізико-технічного ліцею Данило Резник склав ЗНО з найвищим результатом – 200 балів з двох предметів – з фізики та математики.

Позаду багато часу, проведеного за підготовкою до іспитів, але все це для досягнення мети- вступу до омріяного вишу, тож хлопець ділиться порадами щодо того, як досягти таких високих результатів.

З підготовкою до ЗНО допомогали вчителі ліцею.
Цього року в області 10 розумників та розумниць, які старанно готувалися і здали ЗНО на 200 балів. Вони продемонстрували високий рівень знань і також поділилися секретами успіху.

Вже традиційно у стінах Херсонського державного університету проводиться зустріч з випускниками, які отримали найвищий бал ЗНО. Такі заходи проводяться для того, щоб продемонструвати всі можливості регіональних вишів, аби талановита молодь залишалась навчатись у рідному регіоні.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський
зазначає: “Звертаюся до вас та ваших батьків, щоб донести, що ми тут створюємо інфраструктуру, яка може задовольнити ваші постійні інтереси я яка вбудована в екосистему Херсонської області і у нас є потужні компанії, які вже на вас чекають”.

Університет гарантує якісну освіту, задоволення будь-яких освітніх потреб, фізичну інфраструктуру та можливості розвитку, тому випускники після цієї зустрічі ще раз задумуються над вибором вишу.

Влада гарантує випускникам підтримку, у тому числі матеріальне стимулювання та сприяння у працевлаштуванні. Це свідчить про зацікавленість влади у тому, щоб талановиті діти не залишали Херсонщину.

“Якщо ми зможемо вас запевнити щоб ви лишилися на Херсонщині, ми будемо шукати можливості стимулювання , матеріального заохочення. Це все робиться тому що ми хочемо зібрати у вишах Херсонці максимальну кількість розумних людей,” – зазначає Олександр Самойленко.

В більшості, отримали найвищий бал ЗНО учні херсонських шкіл, також 200-бальники є в Каховському навчально-виховному комплексі «Гімназії спеціалізованій школі І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов» Каховської міської ради, в опорному закладі – гімназії Асканія-Нова селищної ради та в Скадовському ліцеї №3 Скадовської міської ради.

Під час зустрічі представники влади та університету зробили все можливе, щоб довести абітурієнтам, що такі розумні люди дійсно важливі для області, а вибір залишається вже за ними! Тож сподіваємося, що вони не покинуть рідну область, а залишаться тут на навчання і зможуть взяти активну участь у її розвитку. А на згадку залишиться спільне фото, а також екскурсія одним із найкращих вишів півдня України.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН