Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський університет увійшов в топ-20 лідерів вишів для IT-галузі (відео)

15 лютого відзначають День комп’ютерника. Це міжнародне професійне свято працівників сфери IT-технологій. Своє професійне свято відзначають програмісти, тестувальники, системні адміністратори, комп’ютерні інженери, фахівці з управління базами даних, складачі текстів, студенти, випускники та викладачі профільних навчальних закладів.

У телестудії “Українського півдня” Наталія Кушнір, проректорка з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи ХДУ, розповіла про аспекти навчання цій професії у херсонському закладі та можливі перспективи реалізації – від роботи на провідних підприємствах регіону, міжнародних компаніях та відкриття власної справи. “Головне ставити перед собою цілі. ХДУ ввійшов в топ-20 лідерів вишів для it-галузі за підсумками вступної кампанії – 2020″, – підкреслила Наталія Кушнір.

Нині ХДУ займає лідируючі позиції з підготовки it-спеціалістів, співпрацюючи з навчальними закладами Європи та міжнародними компаніями щодо практики та працевлаштування. За роки суттєво оновилась і матеріально-технічна база ХДУ, і факультету комп’ютерних наук, фізики та математики.

До вишу вступають і ті, хто набрав 200 балів з профільних предметів. Наталія Кушнір розповіла, як у закладі мотивують вчитись і продовжувати навчання в магістратурі та аспірантурі таких сильних студентів.

Детальніше у відео телестудії ” Українського півдня”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН