Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Адвокати Херсонщини зустрілися зі студентами херсонського вишу (відео)

Рада адвокатів Херсонщини провела зустріч зі студентами факультету бізнесу та права Херсонського державного університету, які планують у майбутньому присвятити себе цій професії. Слухачам презентували молодіжний комітет Національної асоціації адвокатів України «UNBA NextGen». Бо важливо на етапі навчання залучати студентство до кращих практик.

Інна Мокіна, голова Ради адвокатів у Херсоснькій області зазначила: “Мені дуже приємно, що Херсонщина одна з перших долучились до створення осередку молодіжного комітету «UNBA NextGen” в області. Завдяки нашим адвокатам він вдало працює, запрошуючи до співпраці молодь, стажистів і, безумовно, студентство, яке виявляє зацікавленісь адвокатурою, правознавством”. У рамках співпраці заплановані серії майстер-класів, практичних занять.

NextGen – об’єднання кращих адвокатів України, що засновано у 2018 році та діє у 18 областях нашої держави. Мета організації допомогти студентам, юристам, помічникам та молодим адвокатам, які тільки прийшли у професію максимально комфортно адаптуватися, залучитись підтримкою та порадами більш досвідчених колег. Декан факультету бізнесу та права Андрій Соловйов поділився враженнями від зустрічі:

«Я економіст, але мені було дуже цікаво, навіть замислився отримати правову освіту. Маю надію спілкуватися і надалі з організаторами, як із майбутніми стейкхолдерами. Обов’язково їх запросимо провести декілька лекцій на нашому факультеті».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН