Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському педагогічному коледжі свято останнього дзвоника пройшло у новому форматі – “Остання ніч у коледжі”

В останній день весни у Бериславському педагогічному коледжі ім. В. Беньковського Херсонського державного університету відбулося свято останнього дзвоника у новому форматі – “Остання ніч у коледжі”. Випускники прощалися з рідним навчальним закладом та викладачами з вечора до світанку, а складовими цього зворушливого процесу були урочистий концерт, квест-випробування від усіх циклових комісій, вогняне шоу, дефіле з демонстрацією авторських фото та відео і, звичайно ж, креативний фуршет.

На свято завітали проректор ХДУ Сергій Омельчук, голова Бериславської райдержадміністації Олександр Гомон та інші шановні гості.

Головними героями свята стали п`ять груп випускників денної форми навчання зі спеціальностей “Дошкільна освіта” та “Початкова освіта”.

Бериславський педагогічний коледж – це сучасний навчальний заклад початкового рівня вищої освіти, його випускники є авторитетом, славою і гордістю коледжу. Вони працюють у школах, дитячих садках, на відповідальних державних посадах.

Студенти Бериславського педагогічного коледжу проходять різні види практики в школах та дитячих садках Берислава, Нової Каховки, у дитячих таборах Генічеська, Великої Олександрівки, Залізного Порту, Лазурного. За роки існування коледжу підготовлено понад 17 тис. педагогічних працівників.

Опісля урочистої частини та вогняного шоу на випускників очікував унікальний квест, підготовлений викладачами навчального закладу. Кожна група мала виконати низку завдань у 7 локаціях: “Люди в чорному”, “Лігво дракона”, “Королівство темних сил”, “Фейкова полонянка”, “У пошуках талантів”, “Загадкова країна”, “Назад у минуле”.

Свято останнього дзвоника 2019 року увійде в історію Бериславського педагогічного коледжу і загалом півдня України як незвичайне, креативне, експериментальне дійство з неабиякою кількістю складових, сповнених надзвичайних позитивних емоцій, вражень, повчальних та пізнавальних моментів. Тепер на коледж очікують випускні іспити, вручення дипломів та нова абітурієнтська компанія, зустріч і знайомство із новими студентами. Нехай цей дружний та міцний колектив успішно і переможно впорається з усіма важливими завданнями, які поставило перед ним українське суспільство.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН