Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці оновлять зелені насадження

Тему спилювання зелених насаджень у Херсонській області неодноразово підіймали на засіданнях, комісіях та сесіях.

Більшість мешканців впевнені, що всі дії є незаконними і дерева могли простояти ще не один рік.

Для запобігання неприємностей, у Новій Каховці було проведено плановий рейд зелених насаджень. За допомогою перевірки комунальним службам вдалося визначити кількість дерев, які найближчим часом потрібно ліквідувати за для безпеки містян.

Перевіривши документи та звернення установ, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко видав розпорядження про знесення 68 та обрізку 119 насаджень. Офіційний документ опубліковано на сайті міськради.

Згідно з розпорядженням, у місті знесуть 68 та обріжуть 119 насаджень. Виконуватимуть роботи такі комунальні підприємства, як: «НК Екосервіс», «Новокаховське ЖЕУ» та «Основа». Кожен проводить роботи на затвердженій за ним території в місячний термін після отримання заявником дозволу на видалення насаджень з урахуванням вимог благоустрою міста.

Окрім цього, в місячний термін після знесення насаджень повинні бути висаджені молоді дерева в кількості не менше 68 одиниць.

Нагадаємо, у Херсоні приступили до озеленення міста. На дитячих майданчиках, прибудинкових територіях та у парках було висаджено значну кількість молодих дубів.

“Гривна”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН