Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховського міського голову нагородили Почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною»

У Херсоні проходять урочистості до 30-ї річниці незалежності України. З цього приводу на VII сесії Херсонської обласної ради VIII скликання депутатами було підтримане питання щодо нагородження 10 наших земляків Почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною».

Так, відзнаку отримав Новокаховський міський голова Володимир Коваленко. На урочистостях, які відбулися в обласному центрі:

«Не задумуєшся над відзнаками, коли робота стає для тебе способом життя. Всі 20 років в органах місцевого самоврядування я відданий роботі. Тому якщо керівництво області та депутати обласної ради вирішили, що я заслуговую на цю нагороду, то я вдячний їм. Ця відзнака зобов’язує та надихає на подальша плідну працю. Звичайно, переповнює гордість. Сам я з Черкащини — батьківщини Тараса Григоровича Шевченка. Але доля послала мене в ці краї, тому я все зроблю все від мене залежне, аби ця територія розвивалася. Я вдячний тим, хто цінує плоди моїх старань. Я ніколи не зраджу тій землі, яка зробила з мене того, ким я є сьогодні. Вітаю всіх нагороджених! Всі ці люди гідні високої відзнаки!». 

Володимир Іванович також привітав українців з визначною датою —30-річчям Незалежності:

«Хочу привітати усіх громадян України — жителів кожного села, району, міста та тих, хто перебуває за межами нашої країни. Хочу привітати всіх людей доброї волі, які поважають нашу країну, захисників, які перебувають зараз на передовій. Українці — це велика дружня сім’я. Сьогодні вся країна увібралася в святкові кольори. Хай нам вистачить здорового глузду та відповідальності, щоб розбудувати нашу державу та передати її наступним поколінням, щоб не було жодних підстав ховати очі від громади. Хай Бог нас береже, а ми всі, розуміючи свою відповідальність, працювали на благо України. Адже тільки праця є показником відповідальності людей. Хай кожен українець буде щасливим! За сотні років ми вистраждали та заслужили це щастя. Любіть, поважайте та цінуйте один одного! Живіть довго і пам’ятайте: немає кращої землі на світі, ніж рідна Україна!»

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН