Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський міський голова відзвітував перед громадськістю

Щорічний звіт міського голови перед громадою передбачено Законом України «Про місцеве самоврядування». Прозвітувати можна було б на сторінках газети, або перед великим зібранням громади один раз. Про це повідомляють на сторінці міськради.

Однак Володимир Коваленко вважає, що діалог міського голови і громади повинен бути більш розгорнутим – тому у жовтні та листопаді майже щодня проходить по три-чотири зустрічі з колективами працівників різних сфер життя міста – підприємств, громадських організацій, з педагогами, працівниками культури, молоддю, ветеранами, медиками, спортсменами.

«Я завжди прагну персональної зустрічі з людьми», – говорить Володимир Коваленко. – Щоб, дивлячись в очі людям, розповісти, як планувався розвиток міста на поточний рік, що вдалося зробити, а що пішло не так, як планували, і чому. Кажу відверто про плани, а також – про проблеми, які заважають їх здійснити. Ціную те, що люди чують і розуміють таку відвертість. Задають питання, висловлюють пропозиції. Тоді звіт міського голови має сенс – адже під час такого діалогу ми разом радіємо нашим успіхам, шукаємо шляхи розв’язання проблем і плануємо завдання розвитку міста на майбутні роки».

Протягом двох тижнів Володимир Коваленко побував у колективах Новокаховського агроколеджу, зустрівся з медичними працівниками, керівниками закладів культури, членами молодіжної ради, спортсменами, працівниками комунальних підприємств, колективами навчальних закладів.

Детальніше у нашому сюжеті.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН