Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кабмін в липні-серпні проведе повний фінансовий аудит Херсонської області

В Новій Каховці 8 липня під головуванням міського голови Володимира Коваленко відбулася мала апаратна нарада. Підведені підсумки виконання протокольних доручень міського голови, які були надані на попередній нараді, визначені завдання на поточний тиждень, повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Одним з головних завдань стала підготовка звітних документів щодо виконання головними розпорядниками коштів міського бюджету міських програм за 2017, 2108 та перше півріччя 2019 року. Про це інформувала начальник міського фінансового управління Ірина Фурсєєва.

Зокрема вона пояснила, що це робиться в рамках підготовки до планової перевірки державною аудиторською службою України Херсонської обласної державної адміністрації. Ця перевірка передбачена перспективним планом Кабінету Міністрів України і немає жодного відношення до зміни Президента України.

Разом з ОДА та її підрозділами буде проведено повний аудит виконання бюджетів органів місцевого самоврядування з 2017 року.

Міський голова підкреслив вагомість дотримання вимог фінансової дисципліни в діяльності всіх розпорядників фінансових коштів міського та державного бюджетів.

Також на нараді міський голова поставив завдання на поточний тиждень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН