Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Влада Нової Каховки розповіла, коли містяни зможуть помилуватися новорічною ялинкою

У Новій Каховці новорічну ялинку відкриють 20 грудня, – про це повідомляють на сторінці міської ради.

Про це на апаратній нараді у Новокаховському виконкомі повідомив міський голова Володимир Коваленко. При цьому він зазначив, що це може трохи і зарано, але відкривати після 25 числа, тобто у п’ятницю 27-го, то вже буде і запізно, повідомляє Online НК.

Традиційно ялинок у місті буде дві: головна — на Центральній площі перед Палацом культури, а друга біля кінотеатру «Юність».

На новокаховчан чекає ще один передноворічний сюрприз: святковою ілюмінацією прикрасять Дніпровський проспект. На це міська рада виділила КП «Екосервіс» з бюджету 190 тис. грн., за які мають придбати гірлянди. Ту ілюмінацію, яку декілька років тому самотужки робили майстри «Екосервісу» замінять на, так би мовити, професійну.

Аргументуючи ці витрати, Володимир Коваленко вказав на те, що гості нашого міста, які приїздили до нього в Новорічні свята минулого року, спримають Нову Каховку цілком європейським містом. Але проспект Дніпровський, за виключенням будівлі виконкому і Палацу культури, майже без новорічних вогнів. При цьому у наших сусідів в Херсоні та Каховці, центральні вулиці сяють ілюмінацією.

— Наші люди мають право в Новорічні свята бачити прикрашене, гарне, симпатичне місто, — заявив Володимир Коваленко.

Два останні роки кошти на новорічні прикраси не виділяли. Тепер вирішили, що прийшов час і на ці витрати.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН