Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці пройшов різдвяний концерт (фото)

Традиційний щорічний Різдвяний концерт пройшов 12 січня у міському Палаці культури. Вже не перший рік є нагода переконатися: цей концерт користується нечуваною популярністю, і щоразу в цей день у залі Палацу – повний аншлаг! Глядачі ладні навіть стояти, аби послухати спів церковних хорів, побачити виступи юних талантів – дитячих хорів музичної школи, Дитячої школи мистецтв, виступи віртуозів гри на різних музичних інструментах, талановитих вокалістів.

Вітали учасників і глядачів Різдвяного концерту міський голова Володимир Коваленко і Архієпископ Новокаховський і Генічеський Філарет.

«Хочу подякувати Архієпископу за те, що ми з вами відновили одне з найчистіших і найулюбленіших заходів міста – Різдвяний концерт», – звернувся до учасників та глядачів міський голова Володимир Коваленко. – Я дивився на людей, які сьогодні поспішали до зали Палацу культури, і розумів, скільки в душах цих людей – незалежно від віку – тепла, надії, любові, які вони хочуть об’єднати воєдино, щоб сила цієї Любові і Добра захистила нас від усього, що приносить розпач, біль і страждання. Такі заходи просвітлюють обличчя людей, відроджують в душах людське, світле і добре».

«Різдво Христове – це радість. Бо для нас і нашого спасіння народився Бог – і цим дав нам можливість бути спасенними», – нагадав учасникам Різдвяної зустрічі Архієпископ Філарет. – Тепер тільки від нас залежить, скористаємося ми цим чи ні. Я запрошую вас цим скористатися.

Вітаю вас зі святами. Нехай милостивий Господь дає нам сили, мудрості, здоров’я. А найголовніше – МИРУ. Буде мир в наших серцях, в родинах – буде мир і в Україні та усьому світі. Дякую вам, що ви прийшли. І разом запрошую порадіти тим величезним талантам, які є в нашому місті».

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН