Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відзначили кращих учнів року

За кілька днів до Нового року у малій залі виконкому на традиційну зустріч з міським головою прийшли учні шкіл міста – від найменших до найстарших, визнані кращими за підсумками 2019 року. Про це повідомляють на сторінці міської ради.

Разом з ними були і педагоги шкіл. Вихованці, які цього річ стали гордістю своїх шкіл – були визнані кращими у навчанні, творчих та спортивних змаганнях, були відзначені і добрим словом, і Грамотами, і новорічними подарунками, які підготували для них міський голова Володимир Коваленко і БФ «Н.Каховка».

«За цією традиційною зустріччю – стільки зусиль, що навіть важко уявити», – з розумінням нелегкої праці в опануванні шкільної науки звернувся до дітей міський голова. – За успішною оцінкою – щоденні вимоги до себе і результатів своєї праці. І дійсно, успішне навчання – це гартування сили волі, коли заради знань долаєш численні життєві спокуси – замість витрачання часу на посиденьки у кафе – поспішаєш на заняття в музичній школі або тренування у спортивній залі. Але ця напружена праця винагороджує в подальшому життєвими успіхами, плідним шляхом в опануванні професії».

Тож із величезним задоволенням Володимир Коваленко виконав місію, яку йому довірили педагоги – разом з начальником міського відділу освіти Лілією Микитенко відзначив найстаранніших вихованців міських шкіл. І кожного з них запитав про успіхи та плани, поцікавився життям у їх рідних школах, розповів про те, як будуть вирішуватися проблеми шкіл. Приміром, представницю ЗОШ № 6 запевнив: у 2020 році школа обов’язково буде мати спортивну залу. Поцікавився, чи знає вихованиця Корсунської школи історію Корсунського монастиря і свого села. А щодо НВК №2 – повідомив, що з членами виконкому та депутатами міської ради прийняли рішення про виділення коштів на 2020 рік для ремонту стелі над шкільною залою для урочистостей.

Міський голова нагадав, що з нетерпінням чекає, коли школярі у різдвяні свята завітають до виконкому з колядками та щедрівками: «Приходьте, ми дуже на вас чекаємо!».

Кращі учні 2019 року подякували за нагородження і звернулись до Володимира Коваленка:«Шановний міський голово! Кращі учні 2019 року щиро дякують за вітання і дарують Вам своє Новорічне побажання!Шановний Володимире Івановичу! Ви – патріот нашого міста! Маєте хист оратора, артиста. Вас турбують різні питання: виробництво, медицина, виховання. Зізнайтеся, міський голова: від опонентів та проблем болить голова?» На що міський голова відповів: «Бува. Але аргументи у мене прості: коли ти розумієш, чим займаєшся. Коли ти віддаєш цій роботі свій час, душу, розум, знання, і думаєш про майбутнє цього міста – тоді ніякі опоненти тобі не страшні. Я зосереджуюсь на позитиві і на творчому підході до розвитку міста. Впевнений, що новокаховчани, які так само ставляться до Нової Каховки, як і я, мене розуміють. Ми разом з вами позитивно змінили наше місто. Вже є плани на наступний рік. Це моя відповідальність перед вами. Ваші батьки зробили свій вибір, обравши мене міським головою. І я щодня прагну доводити, що вони не помилилися».

Вихованці шкіл привітали Володимира Коваленка з Новорічними та Різдвяними святами: «Бажаємо, щоб у 2020 році усе найкраще було на Вашому боці: щастя й кохання в родині, мир і спокій в країні. Нехай здоров’я дарує спорт. Не забувайте і про курорт. Нехай зростає Новокаховська громада. Результативною буде кожна нарада. Розуміння і поваги від людей. Нехай у Вас усе буде окей! А Оберіг – символ Нового року – прийміть від кращих учнів 2019 року! З прийдешніми святами!».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН