Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці продовжують працювати комунальні служби

Про це повідомляє міський голова Віктор Коваленко. Міський голова Володимир Коваленко надав оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській міській територіальній громаді.

Працівниками КП “НК ЕКОСЕРВІС” та КП “Основа” проводяться роботи з благоустрою території Новокаховської громади згідно весняних планів робіт:
✅Здійснюється підсадка дерев та кущів, на вулицях Нової Каховки висаджуються квіти, вирощені в тепличному комплексі КП “НК Екосервіс”;
✅Працівниками комунальних підприємств проводиться ревізія мереж вуличного освітлення
✅Здійснюється вивезення сміття, але за зміненим графіком, у зв’язку з обмеженням паливно-мастильних матеріалів.

КП “Центральна міська аптека”, яка знаходиться за адресою вул. Дружби,11 здійснює видачу ліків в рамках паліативної допомоги за зміненим графіком: понеділок, середа, п’ятниця з 10 до 12 години.

КП “Міський водоканал” щоденно працює задля безперебійного забезпечення жителям громади подачі води та водовідведення. В свою чергу директор КП “Міський водоканал” Віктор Замковий закликав абонентів своєчасно сплачувати отримані послуги для безперебійного функціонування підприємства.
Каса КП “Міський водоканал” працює по понеділках, середах та п’ятницях з 8.00 до 12.00. Також є можливість здійснити оплату послуг за допомогою мобільних додатків.

УПСЗН та територіальним центром обслуговування громадян проводяться заходи щодо забезпечення вразливих категорій громадян у вигляді надання продуктових наборів та товарів першої необхідності.
Спеціалісти Управління соціального захисту висловили велику подяку Павлу Ярмію, адже завдяки його співпраці з благодійним фондом “Об’єднання” стало можливим одержання продуктів харчування для мешканців Новокаховської територіальної громади.
Міський голова наголосив на тому, що співпраця в даному напрямку обов’язково буде проводитися і надалі.

Також він зауважив, що вже здійснено виплати пенсій за березень через Укрпошту здійснено в повному обсязі на всій території Новокаховської територіальної громади.

Володимир Коваленко розповів про роботу закладів освіти. Школи Новокаховської територіальної громади працюють в дистанційному режимі. У зв’язку з воєнним станом, оголошеним в Україні, дошкільні та позашкільні заклади освіти тимчасово призупинили свою роботу. Всі навчальні заклади громади підтримуються в належному стані та чекають на своїх вихованців.

Начальниця відділу освіти Лілія Микитенко повідомила про те, що учні 9 та 11 класів закінчують своє навчання у квітні, учні 1-8 та 10 класів навчатимуться до 27 травня.
Цього року ЗНО в Україні проводитися не буде, натомість буде проведено мультипредметний тест. Він проводитиметься в комп’ютерному форматі та міститиме три блоки завдань: українська мова, математика та історія України.
Лілія Микитенко наголосила, що всі випускники отримають свої документи про здобуття освіти.

Міський голова дав доручення всім директорам комунальних підприємств, навчальних закладів та головам ОСББ провести весняне прибирання прилеглих територій та утримувати їх в належному стані.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН