Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На засіданні Громадської ради Нової Каховки обговорили розвиток фізичної культури

29 листопада 2019 року у малій залі нарад будівлі виконавчого комітету відбулося засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Новокаховської міської ради.

Основними питаннями порядку денного були питання організації спортивно-масової роботи за місцем проживання громадян та організації належних умов для спортсменів на спортивних об’єктах міста, що є комунальною власністю. 

Доповідачем з першого питання став керівник ГО «Олександрія» Євген Дикий, який у своєму виступі зауважив, що очолювана ним комісія, вивчаючи питання організації спортивно-масової роботи у місті, виявила ряд проблем, які пов’язані, в першу чергу, з необхідністю проведення ремонту деяких спортивних, волейбольних та баскетбольних майданчиків, роздягалень та душових кімнат стадіону «Енергія».

Підсумовуючи свій виступ, Є.Дикий поінформував, що вже під час роботи комісії стало відомо, що міською владою при формуванні бюджету Новокаховської ОТГ на 2020 рік передбачено кошти, необхідні для ремонту спортивних майданчиків, що є комунальною власністю.

Співдоповідачем з даного питання виступив також Віктор Борідко, керівник ГО «Новокаховський тенісний клуб «Смеш», який наголосив на необхідності завершити роботи з будівництва спортивного майданчика, розташованого поблизу будинку по вул. Зорге, 8.
У засідання Громадської ради взяв участь також міський голова Володимир Коваленко, який у своєму виступі зазначив, що міська влада Нової Каховки піклується не лише про підтримку та розвиток фізичної культури та спорту на території міста, але не менше уваги приділяє популяризації спорту серед дітей та молоді на території старостинських округів – тривають роботи з будівництва спортивного майданчика біля Дніпрянської ЗОШ І-ІІІ ст. за адресою смт. Дніпряни, вул. Корсунська, 3, а у селищі Тополівка, за участі народного депутата України Ігоря Колихаєва, невдовзі з’явиться спортивний комплекс.

На завершення засідання міський голова Володимир Коваленко прозвітував перед присутніми членами Громадської ради про результати своєї роботи та міської влади на території Новокаховської ОТГ у 2019 рік та окреслив основні завдання, які влада має намір реалізувати у 2020 році.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН