Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відкрилася Резиденція Діда Мороза

19 грудня в Новій Каховці у кінотеатрі «Юність» відкрилася Резиденція діда Мороза. Про це повідомляють на сайті міської ради.

У святі відкриття Резиденції взяли участь міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, заступники міського голови, представники громадських організацій, працівники комунальних підприємств та установ міста.

Метою діяльності Резиденції Діда Мороза буде збір коштів на придбання Новорічних та Різдвяних подарунків для дітей з малозабезпечених верств населення, які виховуються у дитячих санаторіях міста Нова Каховка.

Резиденція буде працювати до 5 січня. Час роботи з 10.00 до 18.00. 31 грудня – з 10.00 до 12.00, 1 січня – не працює.

Благодійний фонд «Нова Каховка» запрошує новокаховчан та гостей міста разом з дітьми та онуками відвідати Резиденцію Діда Мороза, зробити приємні подарунки своїм близьким та внести свій внесок у благодійну справу збору коштів для придбання подарунків тим дітям, яких доля позбавила справжнього сімейного затишку та можливості отримувати подарунки на свята.
Приходьте до Резиденції Діда Мороза, зробіть свято та подаруйте радість своїм ближнім та тим, хто потребує нашої допомоги!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН