Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бібліотека ім. О.Гончара поки що без керівника

Вчора відбулись засідання конкурсних комісій з конкурсного добору на посаду керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області.

На посаду директора КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.Гончара» Херсонської обласної ради претендували два кандидата – нині виконуюча обов’язки директора бібліотеки Надія Коротун та Оксана Стремоусова.

У ході співбесіди обидві претендентки представили свої проекти програм розвитку бібліотеки на найближчі 1 та 5 років, які можуть значно покращити становище закладу як в плані його відвідуваності, так і в матеріальному. Обидві програми цікаві та можуть бути впроваджені в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Гончара. Тому думки членів конкурсної комісії під час голосування розділилися. Жоден кандидат не набрав достатньої кількості голосів, щоб бути визначеним переможцем. Тому буде оголошено повторний конкурс на посаду директора КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.Гончара» Херсонської обласної ради.

Разом з цим, на посаду керівника КЗ «Обласний Палац культури» Херсонської обласної ради підтримано Світлану Іванову.

З графіком конкурсних комісій на 28 вересня можна ознайомитись за посиланням.

Херсонська облрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН