Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На початку жовтня у Херсоні вдруге пройде історичний фестиваль “LEGIO Historica Херсон”

5-6 жовтня у місті Херсоні вже вдруге проходитиме історичний фестиваль “LEGIO Historica Херсон”, представлений громадською організацією “Ідеалісти”, проектом “Likбез. Історичний фронт”, ХОУНБ імені Олеся Гончара, Хеосонським обласним краєзнавчим музеєм та Кафедрою історії, археології та методики викладання Херсонського державного університету, Центром культурного розвитку “Тотем”, Музеєм сучасного мистецтва Херсону, Фундацією Поліни Райко за підтримки Управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Провідні херсонські і київські історики, музейники, громадські активісти два дні проводитимуть популярні лекції, семінари, воркшопи, екскурсії, які допоможуть побпчити вам історію міста та країни зовсім з іншого боку. Готуйте міфи та стереотипи у вашій голові – вони однозначно не встоять проти нашого історичного десанту! Анонси усіх подій та програма фестивалю незабаром

Фестиваль проходитиме 5-6 жовтня у Літературному відділі Херсонського обласного краєзнавчого музею та ХОУНБ імені Олеся Гончара.

Початок о 10.00. Вхід вільний!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН