Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському аграрному університеті створено Наглядову раду

За наказом Міносвіти та науки, при Херсонському державному аграрному університеті створена Наглядова рада. До відомства з таким проханням ще у травні цього року звернувся ректор вищої школи Юрій Кирилов.

До складу Наглядової ради ХДАУ запропоновані такі кандидатури: голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв та його заступник, депутат облради Євген Рищук, голова ради засновників фірми «Дріада, ЛТД» Петро Лазер, директорка Інституту зрошуваного землеробства НААНУ Раїса Вожегова, начальник управління водних ресурсів Ігор Андрієнко, генеральний директор підприємства «5 елемент» Володимир Бєлий, директор Інститут рису НААНУ Володимир Дудченко, народний депутат Іван Кириленко, керівник Дніпровського осетрового рибовідтворювального заводу Віталій Плугатарьов та депутат обласної ради, голова благодійного фонду «Відродження Кам’янської Січі» Ігор Йосипенко.

«Діяльність Наглядової ради буде спрямована, в тому числі, і на ефективну взаємодію вищої школи з владними структурами, науковцями, громадськими та суспільно-політичними організаціями та суб’єктами господарської діяльності в інтересах розвитку та покращення якості освіти. Сподіваюсь, що робота Наглядової ради сприятиме підвищенню конкурентоздатності Херсонського аграрного університету. Економіка нашої області, в якій сільське господарство переважає, потребує висококваліфікованих фахівців», – підкреслив Ігор Йосипенко.

За положенням, Наглядова рада сприяє розв’язанню перспективних завдань розвитку університету, залученню фінансових ресурсів для забезпечення його діяльності з основних напрямів розвитку і здійснення контролю за їх використанням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН