Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Таврійські горизонти» вперше поїхали до Києва

Сьогодні у Києві почав свою роботу Міжнародний інвестиційний форум “Таврійські горизонти”, який вперше виїхав замежі Херсонської області. ЦЬого разу форум проходить у Києві. ПРо те, що саме там відбувається, на Фейсбуці написав Олександр Співаковський, народний депутат України:

 – Сьогодні видалась чудова нагода відвідати Форум разом із колегами по парламенту Sergey Khlan та Олександром Урбанським.

«Таврійські горизонти» – це постійно діючий бізнес майданчик, що генерує нові тенденції економічного й інвестиційного розвитку Херсонщини в міжнародному просторі. Це платформа, в рамках якої представники ділових кіл з усього світу обговорюють ключові питання міжнародного співробітництва, знаходять нових партнерів та відкривають для себе Херсонщину, що є синергією перспектив і вражень.

Дякую Голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв та Голові Херсонської обласної ради Vladislav Manger, які, не зважаючи на те, до якої політичної сили вони належать, об’єднали свої зусилля аби разом організувати такий важливий та чудовий захід.

Я дуже сподіваюся, що ті питання інвестицій, що сьогодні підніматимуться і відповіді, які будуть на них знайдені, дуже швидко знайдуть своє практичне втілення у рішеннях, які підуть на користь кожній родині, кожній людині не тільки на Херсонщині, але й по всій Україні.
Для України дуже важливо пройти в умовах демократії оцей шлях зростання добробуту – не через тиранію або вирішення питань через одну людину, а побудувати самоорганізуючу систему. Саме тому, для нас є дуже важливою присутність представників дипломатичної спільноти на сьогоднішньому заході.

Для бізнесу наш меседж наступний – і Верховна Рада України, і Уряд, і Президент дають гарантії того, що все відбувається чесно, що можна заходити на Херсонщину, що це зона – вільна від корупції, що ми пропонуємо відвертість, відкритість, прозорість прийняття рішення. Ми розуміємо, що тільки через побудову системи довіри та залучення інвестицій Херсонщина зможе вийти на новий рівень.
Херсонський край є Південним форпостом не тільки для України, але, в якісь мірі, й для інших Європейських країн.

Підводячи підсумок, хотів би висловити побажання, аби ми разом і спільно побудували вільну, красиву Україну, в якій Херсонщина завжди буде перлиною.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН