Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні замість комфорту – маршрутка з табуретками

Після кількох гучних аварій за участі маршруток, контроль за їх роботою посилився. Проте далеко не всіх перевізників можна назвати сумлінними та порядними. І багато таких вже придумало спосіб не потрапити під перевірки.

Свою діяльність вони перемістили до всесвітньої мережі. А саме – до популярного сервісу із пошуку попутників. Скористалась подібним сервісом і херсонка Даша. Вона з подругою зібралась відпочити на морі. Їхати у забитому автобусі дівчата не хотіли. Тому вирішили знайти машину через Інтернет.

Вони забронювали місця у мікроавтобусі водія на ім’я Юлія. Дівчина якраз збиралась поїхати на власному авто на морське узбережжя і шукала трьох попутників. Даша з подругою вже планували свій відпочинок і не здогадувались, який сюрприз на них чекає…

У призначений час дівчата стояли із валізами на зупинці. Разом із ними там стояло ще з десяток людей. Із запізненням у кілька хвилин приїхала «Юлія». Із білого «спринтера» вийшов чоловік років 55. Це і був водій з сайту.

Окрім того, що вартість поїздки виросла на 20 гривень, так ще й в автобусі стояли додаткові місця. І кілька табуреток, на яких люди мали сидіти в проході.

На такому «залізному коні» дівчата їхати відмовились. І поскаржились до служби підтримки ресурсу.

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН