Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Активні херсонці за покращення якості послуг маршруток

Якість надання послуг херсонськими перевізниками залишає бажати кращого, так вважає більшсть херсонців. Адже маршрутки доволі часто порушують графік, ввечері для городян дістатися додому є великою проблемою і до того ж багато транспортних засобів перебуває у неналежному технічному стані, що також занепокоює херсонців. Тому інформація про підвищення ціни на проїзд у міському транспорті до 5 грн. викликала обурення багатьох жителів міста.

Громадські обговорення з питання підняття тарифу викликали ще більшу хвилю обурення, бо юрист одного з підприємств-перевізників назвав «космічну ціну» – майже 12 грн, пише 0552.За їх підрахунками, економічно обгрунтованим тарифом для підприємства є 11,94 грн: «А тариф в 5 гривень — це компромисс між громадськістю та перевізником».

Херсонці вирішили не чекати «коли на горі рак свисне», та намагаються завдяки петиції зобовязати перевізника виконати усі умови.

«Ціни вони все одно піднімуть. Але ніяких умов навіть з минулого підвищення не було виконано. Давайте хоча б зараз висунемо умови по покращенню якості перевезеннь, якщо вони бажають підвищення цін і подовження контракту»,– коментує херсонець Ярослав.

Підписати петицію можна тут.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН