Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські провели профілактичні рейди в курортних районах Херсонщини

Поліція продовжує протидіяти фактам продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів. З цією метою працівники ювенальної превенції провели профілактичні рейди на території трьох курортних зон Херсонщини. Як результат, поліцейські склали 10 адміністративних протоколів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Інспектори навідалися у кафе, бари, кальянні та дискотеки, де виявили чимало підлітків. В одному з закладів на бармена, який не поцікавився віком відвідувачки та реалізував їй спиртне, поліцейські склали протокол за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

У продуктових магазинах інспектори виявили факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. За це продавців притягнуть до адміністративної відповідальності. Також поліцейські склали 5 адміністративних протоколів на підлітків, які розпивали алкогольні напої та курили тютюнові вироби у заборонених законом місцях. Батьки цих дітей також понесуть адміністративне покарання.

З персоналом та власниками всіх закладів інспектори ювенальної превенції проводили профілактичні бесіди та нагадували їм про недопустимість продажу дітям алкоголю, цигарок, використання праці неповнолітніх, а також знаходження дітей у закладах після 22:00.

“Виявлення та припинення порушень за участю та у відношенні дітей – головне завдання працівників ювенальної превенції, тому подібні рейди ми проводимо постійно”, – зазначає начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН