Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представник “Херсонбуду” написав скаргу на дії поліції (Відео. Документ)

Сьогодні легітимний власник “Херсонбуду” намагався увійти до будівлі підприємства, зробивши інвентаризацію майна. Нагадаємо, що всередині приміщення перебував Володимир Сальдо, якому закидають рейдерське захоплення майна “Херсонбуду”, в тому числі і споруди по вулиці Кірова, 24, де відбувались події.

На місці були присутні правоохоронці, серед яких і майже весь керівний склад поліції області.

Законними діями було відновлено права реальних власників “Херсонбуду” – родини Сандиків. Рішення щодо незаконних рейдерський дій екасмера Сальдо було підтверджено навіть у Верховному Суді.

Сьогодні мало відбутися повернення майна. Як це відбувалося, далі у відео:

Після цих подій, Анатолій Сандик, голова товариства ТОВ «КПД-5С» написав заяву до поліції:

– Працівники поліції перешкоджали доступу до будівлі по вул. Лютеранській, 24 в м. Херсоні з підстав того, що немає судового рішення про усунення перешкод у користуванні майном, хоча єдині особи, хто перешкоджав доступу – це були вищевказані працівники поліції. Подібне перешкоджання доступу працівниками поліції до майна ТОВ “КПД-5С” є незаконним, а проведення огляду місця події як підстави для цього перешкоджання фактично є злочином, жодні надані документи працівникам поліції щодо правомірності дії ТОВ “КПД-5С” взяті до уваги не були, – зазначається у заяві.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН