Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студентка ХДАЕУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

За результатами І-го етапу (рецензування робіт) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану», що проводився на базі Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), конкурсною комісією було допущено на ІІ-й етап конкурсу (підсумкову конференцію із захисту наукових робіт) здобувачкуспеціальності 053 Психологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з секції «Екстремальна та кризова психологія» – Олену МУЗИКУ, – повідомляє адміністрація Херсонського державного аграрно-економічного університету.


Під пильним науковим керівництвом доктора психологічних наук, професора кафедри соціальних та поведінкових наук Наталії АКІМОВОЇ, здобувачка підготувала наукову роботу «Вплив спорту на ментальне здоров’я», яка була оцінена на підсумковій конференції, що відбулася 25-26 квітня 2024 року у форматі відеоконференції на платформі Zoom.

За результатами Олена стала переможцем конкурсу і була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, дякуючи професіоналізму науково-педагогічного колективу кафедри соціальних та поведінкових наук, що активно працює над підготовкою інауковою підтримкою здобувачів.
Дивіться, як Херсонський  державно агарно-економічнйи університет провів День відкритих дверей Кропивницькому:
Приймальна комісія:
 +380 (95) 597 47 97
+380 (95) 419 15 15

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН