Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська веслувальниця Катерина Дудченко бере участь у міжнародній регаті у Швейцарії

З 19 по 21 травня триває світова кваліфікаційна регата з академічного веслування – заключний етап відбору  важливих змагань- Олімпіада-2024. Цей  відбір проходить у Люцерні  (Швейцарія). У числі  жіночої команди  є і херсонка Катерина Дудченко.
“Жіночий екіпаж четвірки парної W4x достойно і впевненно пройшли першу гонку “за воду”, яка далі в фіналі надає можливості бути серед 2 першіх екіпажів, які в Люцерн,і на кваліфікаційній регаті є важливими за для потрапляння на Олімпійські та Паралімпійські ігри 2024 року в Парижі. Нагадаю склад жіночого екіпажу четвірки парної W4x в складі: Довгодько Наталья, Коженкова Анастасія, Верхогляд Дарина (свого часу вихованниця Херсонської школи веслування академічного). і саме наша херсонечка Дудченко Катерина”, – написав Ігор Гарагуля,  Президент Федерації академічного веслування Херсонської області.
 Ігор Гагагуля зазначив, що це важливий етап змагань для спортсменів.
“Ця остання можливість пройти кваліфікацію, яку також називають «Регатою останнього шансу», яка дозволить 183 екіпажам змагатися за решту 37 місць (30 олімпійських і 7 паралімпійських). Вболіваємо і тримаємо за наших всіх дівчат і хлопців збірної команди України з веслування академічного – кулаки. І незважаючи на всі втрати спортивної інфраструктури і руйнування в Херсонщині і в нашій країні, дякуємо нашим захисникам за надані можливості реалізації спортивних талантів і потенціалу українського спорту”, – зазначтв Ігор Гарагуля. 
Читайте на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:
 Дивіться відео, як на Херсонщині привітали банкірів зі святом:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН