Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Збирає у населення човни для ЗСУ в Кринках і ремонтує їх: історія підприємця з Херсона

Ігор Гарагуля відомий підприємець в Херсоні. З початку війни волонтерить, допомагає мирному населенню в Херсоні та ЗСУ.

Він виклав відео в соцмережі,  як виглядає нині Шевченківський парк, аби показати усім, як російська армія знищує цивільну інфраструктуру прифронтового Херсонв, закликаючи активно всіх – допомагати українській армії, яка боронить Україну.

“Комунальники не прибирають в парку, бо це – зона ураження російськими військовими. Парк нарешті має адектватну назву – Шевченка, а не сталіна…..і так даді. Людей тут немає. Всі втекли від того, що робить тут русня (російські військові-ред.). Всі, хто перебуває в Херсоні, знають, хто це робить, що обстріли з окупованого лівобережжя Херсонщини. Вони обстрілюють, щоб нам страшно було. Але нам – не страшно, бо ми лише гуртуємося, мотивуємося. І ті, хто не в ЗСУ, той активно допомагає. Така правда, малятки”, – розповідає волонтер і підприємець Ігор Гарагуля, показуючи на відео  пустий і занедбаний Шевченківський парк.

Це було до повномастабної війни  улюблене місце для відпочинку для багатьох.

Стоять в парку лавочки,  атракціони, які завмерли і очікують повернення людей, тих, хто наповнить життя рідного міста, який залишається під обстрілами.

“Дехто в мене запитує, а навіщо ти це робиш, то держава повинна. Але хочу сказати,що держава буде, якщо кожен із нас буде щось робити. Це, по-перше, а, по-друге, я впевненй і я працюю над тим, щоб цих покидьків-“освободітєлєй” відкинула якогомога далі від мого рідного міста. Я хочу , щоб мої діти та внуки жили саме тут. Бо куди не їздив, не пробував жити, нічого мені не підходить, я повертався в Херсон, саме тому, я роблю, що в моїх силах і прошу всіх долучатися”.

Ігор Гарагуля активно допомагає ЗСУ, жителям прифронтового Херсона. Один з напрямків підтримки ЗСУ – це збір човнів з реконструкцією для воїнів, які тримають плацдарм в Кринках.

Дивіться відео, як виглядає Шевченківський парк у Херсоні в телеграм-каналі.

Відео опублікував з коментарями Ігор Гарагуля.

https://t.me/ukrpivden/22877

Підписатися: телеграм

Автор – Олексій Кравчук.

Фото – з фейсбук-сторінки Ігоря Гарагулі.

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

У Херсоні пройшли планові перевірки пасажирських автоперевізників

Дивіться відео, як російьска армія руйнує обстрілами Херсон:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН