Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери привезли книги до бібліотеки Борозенської громади на Херсонщині

Телефонний дзвінок :” Ми вже заїхали в село. Як знайти вашу бібліотеку? ” – і тепла зустріч: молода дівчина та боєць морської піхоти… з книжковими подарунками – від благодійників з Київщини. Друзі, ви собі уявляєте цей пазл?,- так починають допис  на фейсбуку в  Борозенській сільській бібліотеці.


Ольга Касьянова – з Берислава, пройшла через окупацію: інтонація, рухи, розповіді – відчувається бойовий дух! Вона – військова волонтерка (волонтерський центр UA.HELP), але її активностей вистачає і на рейди в “цивільні” поля (в лютому місяці пані Ольга з книжковими посилками навідалась до Великоолександрівської публічної бібліотеки – посилання на пост у першому коментарі, – після чого “закинула” інформацію про бібліотеку у волонтерські спільноти, а далі… механізм суспільної підтримки деокупованої бібліотеки запрацював і до сьогодні набирає обертів).

Дякуємо, Ольго, за твою дієвість – нескореної, незламної українки!


“Щира подяка твоїм побратимам і низький їм уклін! Разом – до Перемоги!!! Ольга Касьянова повідомила нам імена сьогоднішніх благодійників (посилання на пост із її подякою та з фото книжок – в другому коментарі Книги надали:  Барбара Людмила, смт. Козин, Київська обл,  Підзірей Ольга, м. Бровари, Васильєва Ірина, м. Київ,  Івашова Олена, м. Київ,  Острянська Наталія, м. Ірпінь,  Прилипко Сергій, м. Боярка Шана вам і дяка від борозенських читачів! Ще пару слів. До Ольги Касьянової, прочитавши повідомлення на сторінці Великоолександрівської бібліотеки, звернулася – маякнула із Борозенського – наша читачка Зоряна Хіміч (так-так, і знову наша Зоряна!)”, – зазначила Ірина Загребельна, завідувачка бібліотекою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН