Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військова з Херсонщини малює картини для благодійного аукціону

Про збір коштів повідомила військова Шанталь Сопінюк.  Вона збирає кошти для відновлення села Посад-Покровське, яке зруйнвували російські військові.
Спочатку вона зробила повідомлення про себе:
В мене група крові 4-. Заміжня. Дітей поки не плануємо , хочу привести їх у країну без війни.
Пишу уночі картини які виставила на аукціон. Я розумію що стартова ціна від 2000 гривень не сильно легка на під’йом , але це мінімум – бо самі розумієте ,в мене не багато вільного часу і не дуже часто буваю у мережі,взагалі не сильно вмію користуватися фейсбуком”, – написала вона своїй сторінці у ФБ.
Також Шанталь Сопінюк посянює чму збирає кошти саме для Посад-Покровського:
. “АЛЕ чому Посад -Покровське? Перше,абсолютно мало що зроблено, об’єктивно нужні самі елементарні речі. Овочі: цибуля,картопля,свіже м’ясо , томати -ЛЮДИ, коли були не консерви а свіжі овочі? Самій дуже їх не хватає сумую за одеськими томатами ))))
Одяг для дорослих чоловіків для будівельних робіт наприклад.(Вже трохи назбирала в Одесі завдяки знайомим волонтерам).Є пункт незламності у центрі?-круто ,але багатьом потрібні павери -ніби звичайні речі. Будівельний інструментарій”, –  зазнчає вона про потреби місцевих жителів.
    Гумаінтарна допомога  і кошти збирається  зусієї України, – зазначає дівчина.
“Я бачу так – ми беремо автівку, або дві їдемо до Вас і передаємо ВАМ в руки. Доречі ,Опель фронтера -який доречі разом з Вами куплено .Дуже дякуємо.
– Медикаменти – медична служба 192 батальйону разом з Одеським волонтерським штабом від МОЗ готові передати у руки медичної частини. Донати ми зараз витрачаємо на логістичні послуги нової пошти , бо гуманітарку збираємо з різних областей”. – додала вона  в дописі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН