Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові вбили 4 місцевих жителів в окупованій Олешківській громаді: стали відомі подробиці

Подробиці жахливих вбивств у Ювілейній та Великокопанівській громадах на окупованому лівобережжі Херсонщини. Вбивства і підпал будинків  у селі Подокалинівка та Абрикосівка – це одна з резонансних тем. Перше  вбивство  – родички фермера, тещі, яка проживала одна у будинку зятя, який виїхав на підконтрольну територію України.

Ввечері до неї, у заможний 2-поверховий будинок, завітала зграя окупантів, яка виникла між ними розмова незрозуміло, але після вбивства жінки вони  у будинок кинули гранату, а потім знайшовши диспаливо, спалили перший поверх приватного будинку з господинею.

Місцеві вказують, що солдати були п’яні.  Вказують жителі, що саме російські солдати вбили і місцеву гауляйтерку у сусідньому селі, у Абрикосівці, завалившись до неї п’яною зграєю. Любов Тимчак, староста Абрикосівки , Великокопанівської громади, одна з перших пішла на співпрацю з російськими окупантами. Але це її не вберегло від  насильницької смерті. Вбито двох цивільних чоловіків та одного солдата рф,-це повідомили рашисти.

Більше подробиць в  телеграм-каналі

https://t.me/ukrpivden/23805

https://t.me/ukrpivden/23805

Читайте на сйаті інформаційного видання “Український Південь”:

Судитимуть псевдозавідувача гуртожитками херсонського університету: передав майно окупаційній владі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН