Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У медичному закладі Херсона працювали лікарі-кардіологи з Києва

 У лікарні ім. Є.Карабелеша кілька днів працювали медики з м.Києва. Вони надавали благодійну допомогу в кардіологічному відділенні стаціонару медичного закладу. Пройти обстеження мали можливість як пацієнти відділень лікарні, так і амбулаторні пацієнти.
Консультативний прийом херсонців проводили Нудченко Олександр Олегович, лікар УЗД, кандидат медичних наук ДУ НІССХ ім.Амосова та Терещенко Ната Михайлівна, науковий співробітник, кандидат медичних наук, завідувач відділення ІМ та РКХ ДУ ННЦ ІК КРМ ім. Н.М.Строжеско. – повідомляє пресслужба установи.
Люди зверталися за безоплатним обстеженням з таких причин як ішемічна хвороба серця; задишка; вроджені порушення риму серця; біль у ділянці серця; патологія клапанів серця та ін.
Така підтримка лікарні з боку київських колег є важливою і значимою. Оскільки апаратура для функціональної діагностики в лікарні на вищому рівні, а от фахівців по цьому напрямку недостатньо. Кардіологічне відділення користується заслуженою повагою у тих, хто в ньому лікується і додаткова турбота про них є виявом милосердя і піклування про здоров’я людей.
Завдячуючи солідарності українських медиків, навіть у складних умовах воєнного часу херсонці можуть розраховувати на правильну постановку діагнозу та лікування.
Практика надання благодійної допомоги з боку київських кардіологів буде продовжена і незабаром вони знову завітають до херсонської лікарні, щоб робити свій внесок у благородну справу надання медичної допомоги населенню.
 Читайте на сайті інформаційного видання ” Український південь”:

Окупанти нанесли авіаційний удар на Херсонщині, постраждало 15 людей: прокуратура розпочала розслідування

Дивіться на сайті інформаційного видання “Український  південь” про гуманітарну допомогу киян жителям прифронтової Херсонщини:є

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН