Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українці з Фінляндії передали гуманітарний медичний вантаж для клінічної лікарні Херсона

Українська діаспора в місті Тампере (Фінляндія) доставила в м. Київ медичний гуманітарний вантаж для лікарні імені А і О. Тропіних, – повідомив Леонід Ремига, генеральний директор. 
 Лише протягом вересня до медичного закладу за допомогою звернулося більше 12 тисяч пацієнтів. Тому є велика потреба у  різних медичних препаратах.
.
“Ми вели перемовини з нашими друзями Ракель, Ольга, Марина, Вікторія ї нарешті нам вдалося отримати допомогу на одному із складів в Києві, але тепер треба його доставити в Херсон. Разом і вантажем я отримав малюнки дітей, які тимчасово знаходяться в Фінляндії з проханням передати нашим військовим в прифронтовій області. Це дійсно,зворушливі до сліз малюнки.Скільки в них теплоти,прагнення та любові до рідної України та наших захисників.
Хочу звернутися до волонтерів Херсона,Києва та інших міст з проханням перевезти вантаж далі до Херсона. Я зараз знаходжусь в Києві,мій телефон для спілкування деталей вантажу 0503185981 та домовленостей про подальшу його доставку.  Дякую вам за можливість допомогти”, – додав в дописі Леонід  Ремига.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН